GRATTIS KISSEN!

STORT grattis till min lilla katt som fyller 5 år (35 kattår?) idag! Grattis Silkesben!

Nu!

Nu funkar det!

Varför händer inget?

Inläggen som jag skrev igår och i måndags har inte publicerats på bloggen i skrivande stund. Hur kan det komma sig? Jag har INTE klickat på "Spara som utkast". Kan det ha något med bytet av dator att göra? Hm...

Och jag provade dessutom att publicera de där inläggen igen alldeles nyss. På pappas dator. Det funkade inte.

Kul sak

Idag skjutsade pappa hem Max (och jag var med så klart) efter repet. Bilrutan var nervevad och då kom en dam/tant/kvinna cyklande. Max sa nåt i stil med "hej hej" och hon svarade "hej hej". Hon lät ganska förvånad. Sånt tycker jag är kul!

Måndag

Jag vet att jag skulle ha berättat om fjällen för typ 1 1/2 vecka sen, men så blev det ju inte. Nu i veckan lovar jag dock på heder och samvete att jag ska ta mig tid att skriva ett långt inlägg om semestern.
Förresten, nu funkar internet äntligen på min MacBook! Jätteskönt. Mitt liv är fullt av möjligheter!
Nu i helgen har jag delat ut fliers på stan, varit med Ewe, lånat I taket lyser stjärnorna av henne och läst ut den (jättebra, men väldigt sorglig, jag grät massa), börjat på simträning (!!!) och varit hos mormor. Det har varit en trevlig helg.

Hemma

Sportlovet är slut. Jag kom hem i söndags. Fjällen var fantastiskt! Ikväll kommer jag förmodligen att publicera ett inlägg om semestern.

Tillbaka till det vanliga. Jag blev klar med Oceanien-arbetet! Ingen ny missad läxa! Om man missar läxan nån gång är det ju inte hela världen men när man har nio missade läxor i SO och elva i svenska (som i mitt fall) så måste man skärpa sig.
Vi hade världens jobbigaste gympalektion idag! Träna styrka. Jag är väldigt otränad så jag blev heeelt utmattad. Men trots det älskar jag sådana lektioner.

Semesterdags!!!

Nu är det dags för skidsemester! Tåget går om en timme. Pappa kommer snart och sen bär det av till Resecentrum! Vi ska vara där hela veckan. Tyvärr ser det ut som att jag kommer att vara utan Internet hela veckan. Så det blir förmodligen inga blogginlägg nu på ett tag. Och ödet som ville att jag skulle bli medlem på Facebook 8:e april! Vi får se hur det blir med den saken. MEN I ALLA FALL: Det ska bli skitkul med semester!

P.S. Igår lyckades jag nästan stå på händer utan stöd. Jag råkade bara braka in i en lampa.


Jag är yr i ögonen.

Undrar varför.

Det där om Twilight på Fefo var ett SKÄÄÄMT!!! Tack gode Gud. Om det hade varit sant så skulle jag ha blivit fullständigt desperat. Jag gillar inte Twilight så mycket. Tror jag. En sak vet jag i alla fall säkert och det är att jag är TEAM HARRY POTTER forever and ever. TEAM HP. Nån som vill joina?

Mössor!

Jag och två av mina bästisar var på stan idag och jag köpte två nya snygga mössor. En grön glittrig, en vit och en lila. Snygga!

(April april förresten. Alltså, det där med mössorna var inte något aprilskämt men ändå. Fefo har typ gjorts om till någon Twilight-sida och jag HOPPASHOPPASHOPPAS att det är ett aprilskämt. Det får inte vara sant. Det får inte vara sant. HP <3)


RSS 2.0