GRATTIS Harry, J.K. och Neville!!!

Idag fyller Harry Potter 30 år!!! Jag kom inte ihåg det först, men det kändes som att det var något speciellt som hände idag och det var det ju! J.K. Rowling fyller ju också år den 31 juli! Och igår fyllde Neville år!
Grattis Harry, Neville och J.K.!!!

Hösten

Om lite mer än en månad är hösten här. Jag tror att höst och vinter är mina favoritårstider. Det är så mysigt på hösten på något sätt, och jag tycker om kläderna man tar på sig när det är lite så där halvkallt. Min yllekappa till exempel. Och fina kängor.
Dessutom är det jättemysigt att sitta inne och fika när det är kyligt i luften. Ja, hösten är sannerligen en trevlig årstid! Jag längtar dit!

Klockan är 22.00 när jag skriver det här

Nämnde jag att mackan jag åt på Båtsholms var väldigt god? Nej, det gjorde jag inte. Men det var den. Den var i klass med mackan jag åt på Köja hotell i Edsåsdalen.
Kusinerna sitter och tittar på film och jag sitter och tittar på gitarrer och laddar ner msn. Och bloggar. Jag har bestämt mig för att skaffa en Gibson innan jag fyller 20. Är sugen på en Les Paul Studio. En ES335 skulle inte vara så dumt heller.
Men ikväll upptäckte jag en sak: Min nylonsträngade gitarr är inte en Fender! Det har jag trott i tre år! Alltså... Hehe, det var lite kul.
Sen tror jag att jag är på g med en bra låt. Det är ju alltid trevligt!

Musikkväll på Båtsholms

Herman och jag är här och rockar loss! Det har varit en jättetrevlig kväll, men dramatisk, det var nämnligen en man som blev hämtad med ambulans. De trodde att han hade fått en hjärnblödning! Hoppas att det gick bra... Sen ska jag åka hem och träffa kusinerna som är i stan på besök. Första gången jag bloggar från mobilen. Det verkar ju gå riktigt bra!

Moahaha...

Jag tror att jag har tagit död på alla lössen! Bra för mig, dåligt för dem. Egentligen är det ju synd om dem. Men de ska inte vara i mitt hår!!!

Vem är Wise Old Man?

Jag spelar RuneScape som vanligt. Plötsligt får jag veta att banken i Draynor Village har blivit rånad! Av Wise Old Man! Och nu till den stora frågan: Vem är han egentligen? Jag har sett/träffat honom förut, men när? Var? Hur? Varför? Oh dear, nu kommer jag att grubbla på det här i flera veckor...

Löss!

Jag har fått löss! Jag har väl inte nämnt i bloggen att mitt hår har kliat konstant sen fjällen i juni, men så är det. Löss är ju inget vidare, men skönt att äntligen få en förklaring till varför det har kliat så mycket. Man ska kamma håret med luskam varje dag i två veckor och använda lusmedel två gånger, så ska lössen försvinna.

Life of Maja

Jag avskyr när internet är trögt. Tomatskal är inte precis min favoriträtt. Inte heller är jag överförtjust i ringpärmar. Men...
Jag älskar Seinfeld, Vänner, Desperate Housewives, Scrubs, Simpsons, Family Guy, 2 1/2 män, How I Met Your Mother och Smallville. That's my life.

Kaffe, film, koffein...

Jag har sovit över hos Herman. Vi kollade på film. Det var så att vi bestämde oss för att vara uppe hela natten och kolla, så vi drack kaffe. Det funkade. Extremt bra. Vi såg Veronika decides to die, 10 things I hate about you och Farsan. Då var klockan runt fyra och vi bestämde oss för att sova. Det gick inte så bra. Anledning: Kaffet. Vi var höga på koffein. Så vi bestämde oss för att kolla på en film till (kommer inte ihåg vad den heter, men den handlade om fyra par som åkte på semester och så var det en massa med parterapi och sånt). Då var vi jättestirriga och vrålskrattade åt allting. Vi såg inte hela filmen, utan gick till sängs igen vid 5-tiden. Alla filmerna var bra.
Nu har vi varit på Tinnis från tolv till halv fem. Koffeinet verkade fortfarande. Jag klev på en sten och det gjorde jätteont! Fattar inte hur det kunde göra så vansinnigt ont. Jag fick lite av ett utbrott, men varför dölja sina känslor? Det gör faktiskt fortfarande ont.
Efter Tinnis kollade mamma och jag på Seinfeld. Kul! Jag skulle kunna kolla hela natten igen, men nu börjar koffeinet avta och jag pallar inte koka kaffe.
Det flyger omkring en massa små små djur i mitt rum. Hoppas det går att sova ändå.

iPod!

Min iPod är här! Jag är lycklig. Dock hade jag en liiiten kris när jag råkade ställa in engelska istället för svenska. Visst förstår jag engelska, men jag vill ha svenska i alla fall. På iPoden. Däremot är det (oftast) roligare att läsa böcker med engelska som orginalspråk (som Harry Potter t.ex) på engelska. Men i alla fall. Det gick att ändra inställningarna och annars hade det väl inte heller varit någon världskris. I-landsproblem, liksom. I LOVE MY iPOD!!! Gravyren är nice.
Annars har livet varit ganska lugnt. Herman och jag var på Tinnis idag, innan dess var vi på hans koloni. Han har lärt mig dyka. Tyvärr knäckte jag ryggen TRE gånger när jag dök och sen dess har jag lite ont i ryggraden. Hoppas bara att jag inte slutar växa för det, peppar peppar ta i trä. Visst, jag är redan 1,76 (minus 2 eller 3 mm) men jag vill bli 1,96!!!
Nu ska jag surfa vidare lite och sen ska nog mamma och jag kolla på Seinfeld på dvd. Det är kul!
Förresten tror jag att jag har fixat så det alltid är Turbo 3G! Vi får väl se...

RSS 2.0