Update

Jag har egentligen sovmorgon idag, men jag hade utvecklingssamtal. Franskan börjar först om 40 minuter, så ingen stress här inte.

Helgen har varit toppen! Jag, Ewe, Stina och HPHC tältade i Stinas trädgård. Det var skitkul! Sen var mamma och jag hos mormor och kusinerna var där på besök.

Igår var Ewe och jag lite "olagliga", hehe. Vi kunde koden till konferenstoaletterna på stora biblan, så vi gick in där. Inte helt tillåtet kanske? Men roligt var det!

Idag drar repningen igång igen, fast det är bara Max och jag som kan komma den här gången. Vi har bytt lokal och tid så det ska bli spännande att se hur nya stället är!


Förresten...

Jag funderar på att börja videoblogga. Det blir väl kul? Om det funkar alltså...


Coola eldar

Det var jättecoolt på kemin idag! Vår lärare hällde ihop en massa läskiga ämnen i fyra olika små skålar (heter det skålar?) och sen tände han eld på vätskorna. I ljuset såg man ingenting, men när vi vevade ner gardinerna och släckte lamporna så såg man eldarna som skimrade i blått och grönt och rött. Det var jättevackert!

Nu sitter jag återigen utanför skolbibblan med Ewe och snart ska vi gå hem till mig. Ha en bra dag och kysssssss från Ewe!!! <3

Träningsvärk

Nu har jag nästan gått en hel vecka i sjuan och än så länge är allt jättekul! Igår var det Mentorns dag (typ friluftsdag) och då var vi på gym, Studio Fitness, och gymmade. Jobbigt! Men roligt. Sen skulle vi egentligen ha cyklat till Hjulsbrobadet men det var dåligt väder och jag var den enda som ville åka, så vi drog tillbaka till skolan och åt lunch. Sen hade vi en massa olika samarbetsövningar (typ lekar) i vår nya fina gympahall, och min grupp förlorade STORT på en övning: De som vann klarade allt på ungefär 29 sekunder, och min grupp klarade allt på 1 minut och 51 sekunder! Hehe, men roligt var det i alla fall. Bästa Mentorns dag ever!

Nu idag har jag extrem träningsverk och sitter här vid datorerna utanför skolans bibliotek med HPHC, Ewe och Stina. Gympan börjar inte förrän om en halvtimme, så vi har lite ledig tid. Det är en av de många saker jag älskar med högstadiet!


7MB

Nu har jag inte bloggat sen Styrsö. Det var ett tag sen. En amerikansk familj var där också och de var jättetrevliga! Det var verkligen roligt att träffa dem. Och som vanligt var det trevligt att vara på Styrsö, träffa kusinerna och min farbror och faster och att dra till Liseberg (och jag åkte Uppswinget! Den var helskön). En dag paddlade vi kajak ute på havet. Jag älskar verkligen att paddla :) På hemvägen svängde vi in till mina andra kusiner och deras föräldrar, och givetvis var det nicely att träffa dem också! (och ja, jag vet att jag använder ordet 'nicely' fel)
Hemma har jag träffat två kompisar från Canada och det har också varit jättekul! En av tjejerna ska gå i skolan här i Linköping i en termin. Modigt! Jag tror inte att jag skulle våga gå i skola i ett annat land. Inte än i alla fall.
Och nu har jag börjat högstadiet!!! Sjuan! Våra mentorer är jätteschysta och jag ser faktiskt fram emot allt arbete också. Men allra bäst ska det bli att träffa bästisarna varje dag igen <3
Det har varit ett toppensommarlov även om jag inte tränade så mycket som jag hade hoppats på. Fast det kan jag göra nu istället. Jag har träffat en massa folk, badat, lärt mig dyka och en massa andra saker!
Have a nice night!

NU vet jag!

Wise Old Man i RuneScape - Han håller till i byggnaden mitt emot Draynor Village's bank! Den som han rånade! Jag hade totalt glömt bort var han håller till, men nu vet jag!
Snart ska jag gå och lägga mig, men först ska jag äntligen påbörja Lost City (en quest).

Bang bom krasch

Sitter på båten. Är inne på Fefo. Får en uppenbarelse. Eller nej, vad ska man kalla det? Jo, uppenbarelse blir nog bra. Plötsligt inser jag att jag skulle vilja bli översättare! Det är väl ett sådant jobb där man inte behöver jobba 24 timmar om dygnet? Då hinner man ju syssla med musik också. Jag måste ta reda på mer om det här...
Fast läkare skulle inte vara så dumt heller. Men där finns två stora nackdelar: 1. Djurtest och 2. Man hinner förmodligen inte med musiken.
Men jag har ju tid på mig att ta ett beslut. Jag har ju inte ens börjat sjuan än.

På väg

Nu sitter jag på Swebus, på väg till mina kusiner på Styrsö. Vi ska gå på Liseberg på onsdag och jag tänker totally åka Uppswinget! Det är bara en tråkig grej och det är att jag inte hittade min kamera. Man skulle ju kunna ta foton men mobilen förstås, det är ju ändå 5 megapixel, men minnet råkar vara fullt och jag lyckas inte föra över bilderna till datorn. Jaja, pappa eller nån släkting på ön kan säkert hjälpa mig.

RSS 2.0