Försommarsång är igång

Första konserten är avklarad! Det gick bra nästan hela tiden, och det var lika kul som vanligt. Jag tycker att hela livet svänger efter en konsert. Nu ska jag svänga i säng för i morgon är tiden inne för nästa konsert och innan dess är det friluftsdag i skolan. Jag är TRÖÖÖTT!!! Men glad.

Höll nästan på att glömma...

Grattis mamma på Mors dag!

Back from Sand

Igår kom jag hem från klassresan. Det var verkligen en trevlig upplevelse, med bad och femkamp och allt möjligt. Lite sorgligt också, för efter sommaren kommer några att sluta. Allting kommer att bli annorlunda, som jag skrev i mitt förra inlägg. Men jag tror uppriktigt sagt att det kommer att bli bra sen också.
I alla fall, jag kom hem från klassresan runt 11 (på förmiddan) och var hemma hos mamma ett tag. Sen skulle vi gå och shoppa. Vid övergångsstället strax utanför vårt hus höll det på att slå över till rött, så jag frågade mamma om vi skulle springa och hon sa ja, visst. Så jag sprang och nu skojar jag inte, det höll på att bli det sista jag någonsin gjorde. Just då kom nämligen en cyklist i full fart och givetvis sprang jag rakt in i honom och snubblade över cykeln ut på gatan. Som tur var gick det bra för cyklisten (såg det ut som i alla fall). För mig också, jag återfick balansen och bilarna hade fortfarande rött. Tror jag, annars hade jag en jäkla tur. Fast det hade jag ju ändå.
Cyklisten cyklade vidare och när det blev grönt igen kom mamma över till mig. Vi kom överrens om att det nog inte är så smart att springa som en galning när man ser att det blinkar grönt, haha :)
Sen köpte vi en blommig klänning med smock upptill, en vit och en blommig volangtröja från Kappahl. Jättefint alltihop, och det var sånt där erbjudande, köp 3 betala för 2. På Deichmann Sko köpte vi ett par jättesöta skor med kilklack för bara 69 kr. Jag köpte dessutom ett fint diadem på JC för bara 12 spänn!
När jag och pappa sen åkte hem gick jag och la mig redan mellan 5 och 6. Jag sov fram till ungefär 21.30, då pappa väckte mig för att jag skulle gå och göra mig i ordning. Det orkade jag inte, jag slängde bara av mig kläderna och somnade igen. I morse gick jag upp strax innan 10. Jag sov alltså i 15-16 timmar! Vet inte om jag har gjort det någon gång tidigare, utom när jag var bebis.
Sen var det dags för repning i Pingstkyrkan, 3 av bandets 5 medlemmar dök inte upp. Trist, men det gick att repa ändå. Om en vecka ska vi ha vår första spelning. Det ska bli roligt. Och lite läskigt!!!
Nu måste jag duscha och sova. Det är ju Försommarsång imorrn. See ya!

2 år på Fefo!

Ja, i dag är det alltså precis 2 år sedan jag blev medlem på världens bästa Harry Potter-inriktade community. Det har varit två fina år och jag ska försöka bli lite mer aktiv än vad jag har varit nu på sista tiden. För jag vill verkligen bli mer aktiv!
Nu måste jag skynda mig för jag vill hinna skriva ett inlägg på Fefo innan det bär av till skolan och därefter till Sand på klassresa!

Imorgon

Imorrn ska jag på klassresa! Alla ska med. Det blir nog jättekul! Vi åker 8.10. Skolan skulle ju egentligen ha börjat då. Stackars 6B, de får gå i skolan hela långa dagen innan det är dags för dem att åka till sitt ställe.
Sexan slutar snart. Då splittras klasserna. 6A, 6B och några som de flesta av oss inte känner ska bli till tre klasser i högstadiet. 7MA1, 7MA2 och 7MB tror jag. Och sen blir det ju en ny dansklass också. 7DB. Allt kommer verkligen att bli annorlunda. Men inte på något dåligt sätt. Vi har det bra nu också (jag iaf). A umgås med B, B umgås med A. Lärarna är schysta. Men allting blir väl annorlunda i högstadiet? Det ska bli riktigt spännande.
Imorgon är det också 2 år sedan jag blev medlem på Fefo! Det är värst vad tiden flyger iväg. Mellanstadiet har gått hur snabbt som helst. Undrar om resten av livet går lika snabbt? Eller börjar allt gå långsammare? Hmm...

Desperate Housewives!!!

Kollade nyss på sista Desperate Housewives-avsnittet för säsongen på Kanal 5 Play. Jag ska inte spoila men jag kan säga att det är JÄKLIGT spännande och jag skulle egentligen få världens utbrott av spänning i bloggen just nu om det inte vore så att vissa personer tycker att jag ska bli mer seriös!!! :) Hehe jag har faktiskt försökt bli muchos serious men det var inget kul.
I alla fall, jag vet inte hur jag ska kunna klara HELA SOMMAREN utan nya avsnitt. Det ska väl gå på nåt sätt men jag minns att jag höll på att bli galen förra sommaren.

Spänning...

Desperate Housewives är sjukt spännande! Jag får se nästa avsnitt, det sista för säsongen, på webben eftersom det är Försommarsång nästa tisdag.

Helgen är (snart) slut

Min kusin Clara-Stina har varit här i några dagar och praoat. Hon åkte hem igår. Vi var i simhallen och i fredags var vi och shoppade. Dock ska jag lämna tillbaka kläderna jag köpte, när jag väl hade kommit hem insåg jag nämligen att de inte var något för mig även om de var fina. Hehe :)
Jag var nere hos familjen H (pappas brors familj, Clara-Stina är en av mina två kusiner på pappas sida) förra veckan under Kristi Himmelfärd. Clara-Stina fyllde år då, hennes fest var jätterolig!
Igår var jag med Herman. Vi joggade i en halvtimme och jag DOG nästan!!! Jag planerar att träna massor i sommar. Det ska bli kul?
Nu är helgen snart slut i alla fall. Tråkigt. Men sånt är livet!

Ytterligare en födelsedag...

Grattis mamma!

Happy Birthdaay!

Grattis Clara-Stina på din 15-årsdag!!!

Irriterande

Jag kan inte göra mellanrum mellan raderna när jag bloggar på den här dator! Det funkar på min gamla dator och på pappas dator men inte på den här. Visst borde det gå att fixa? Liksom, om man skriver om flera saker i samma inlägg eller om texten blir väldigt lång kan det ju vara bra med några mellanrum.

Linnea

Idag har jag namnsdag. Grattis till mig och till alla andra som har namnsdag idag (jag känner ganska många faktiskt)!

Jag har inte bloggat på en vecka

I onsdag var jag i Valla med orkestern. Det var trevligt. Dock blev jag solbränd på näsan och det är inte lika nice.
I fredags sov jag över hos Ewe och igår sov Herman över här så det har varit full fart hela helgen! Det har verkligen varit en bra vecka det här.
Sen hittade jag en fin sten som jag nu har utsett till min lyckosten och bär med mig överallt, hehehe!
Det är en grej som är jäkligt mysko. Det är så att förra veckan skrev jag ett inlägg om fjällen, precis som jag lovade. Jag började med att lägga upp en bild (det var på valborgsmässoafton tror jag) och sen i söndags skrev jag en lång inledning (som bildtext). Så sorry, jag fuskade liiite med det där löftet eftersom inlägget inte är helt färdigt än. Men nu till saken: Inlägget har fortfarande inte publicerats på bloggen fast jag har klickat på publicera. Det här problemet hade ju jag alldeles nyligen, men då var ingen bild inblandad och det hela löste sig ganska snabbt. Hm. Kanske borde jag prata med nån som är datakunnig.

2:a maj

Min moster fyller år idag! Grattis!

Idag är det väl 12 år sedan Striden på Hogwarts? Harry Potter har verkligen förändrat mitt liv och jag överväldigas allt oftare av känslor när jag tänker på det. En helt ny värld öppnade sig för mig när jag var sju år och i den världen hör jag hemma. I Harry Potters värld.

RSS 2.0