Larm

Det gick ett larm utanför. Nu har det slutat. Undrar vad det var? Bilstöld i Lilla Lugna Simrishamn? Eller det är faktiskt inte så lugnt, det var några ungdomar ute i natt som åkte skateboard väldigt högt. Om det gills.
Ska uppdatera lite roligare när jag laddat över mina bilder till datorn. Det ska bli mer bilder på bloggen! Ha det bra! /Majaaa (se det som ett rim (MajA))

Skåne!

Hejsan bloggen, nu är jag i Simrishamn med mamma. Det är soligt. Och väldigt fint. Nu ska vi sova så att vi orkar upp imorgon men jag lovar faktiskt denna gång att jag ska uppdatera så fort jag får tillfälle. Godnatt!

Update

Oups, ledsen att jag inte har uppdaterat! Skolan är slut nu, har varit i Göteborgs skärgård (Styrsö) på 50-årsfest (dessutom fyllde min faster och farbror år, grattis allihop!) och hos kusinerna med flera och nu är mina andra kusiner här. Så det är lite fullt upp!
Idag har vi kollat på "Trassel" och "Tusen gånger starkare", båda filmerna var jättebra! Jag ska försöka somna innan 2 i natt med. Vi får se hur det går!

Grattis Albin!

Idag fyller min käre vän Albin år! Många gratulationer och hoppas att du fick en bra dag!
Uppdaterar imorgon...

Gårdsfesten


Jaa, jag återkommer...

Det tog ett tag men nu är jag här! Simon vann ju som ni säkert vet, det var jättebra! Fasiken vad jag saknar Big Brother nu alltså.

Sen var det ju nationaldagen igår, inte så mycket firande kanske, i a f inte i Linköping, men man kan ju ha roligt ändå! Jag och Christina repade lite, sen satt vi och snackade på balkongen.

Idag var det ju vattenkrig här i Linköping, och vi slog REKORD tydligen! Men det bästa av allt var att Christian, Rodney och Jessica från Big Brother var där! Vi stod typ 3 meter ifrån dem när de kom...

Nu måste jag dra, akut, får återigen ÅTERKOMMA...

^^

Idag fyller EWE år :) GRATTIS! Nu är du också en fjortis <333333

Nu sitter vi framför TV:n. Om en timme och tio minuter är Big Brother slut och det kommer bli sjukt sorgligt. Men nu är det final, det är inte slut än! Måste tillbaka till vardagsrummet, återkommer...

RSS 2.0