Försommarsång och första myggbettet

Usch har fått ett myggbett på foten! Årets första... Men betydligt viktigare: Försommarsång är över för i år. Sorgligt. Rätt bra i år, rent sång- och dansmässigt, men temat har varit bättre tidigare tycker jag. Om man inte hade vetat det innan så hade man aldrig kunnat gissa att "Tiden" var temat. (Och om vi inte haft konferencierer.) Det som är jobbigt VARENDA ÅR är att första föreställningen brukar gå bäst, men det är den andra som spelas in. Så var det givetvis i år också. Christinas syster tyckte att de borde spela in båda och så väljer de den bästa efteråt. Det var ett jättebra förslag tycker jag. Så borde man göra. Men i det stora hela gick det helt okej. Första gick dock bättre, som sagt! Framförallt var det KUL.

Så har jag fått mina glasögon med. De är väldigt snygga, våga inte påstå nåt annat! Hehe. Och så har vi varit på Ming Palace med kammarkören (eller vokalensemblen som de har döpt om oss till nu). Imorgon ska vi till Omberg. Tror eventuellt att jag missar näst sista flöjtlektionen NÅGONSIN med min lärare! Inte bra... Men det får lösa sig ï alla fall. I övermorgon är det Kristi Himmelfärd, så är vi lediga till och med måndag (nationaldagen), och sen är det bara en vecka kvar tills det är sommarlov! Känns helt sjukt. Men ganska bra.

Och juste, stod typ hela konserten och tänkte på vem som åkte ut ur Big Brother. Och som många av er, ni som bryr er, redan vet så var det Sara. Jag blev glad att det inte var Simon, men egentligen ville jag inte att någon av dem skulle åka. Det är ju slut på söndag. Snyft.


BIG BROTHER

JÄÄÄKLAR vad nervös jag var ikväll! Trodde faktiskt inte att Chrille skulle åka, om man kollar på Big Brothers hemsida så var det ju fler som hade honom som favorit än Peter... Fast jag är jätteglad att Peter och Martin är i final! De och Simon är mina favoriter. Det MÅSTE ju bara vara han som är kvar. Risken att han egentligen åkte är så liten att den knappt finns. Fast lite taskigt egentligen att låtsas att både han och Sara är i final, liksom på tisdag "Nae tyvärr du åkte ut i söndags egentligen, hejdå, trevligt att träffas..." Dock måste man ju erkänna att de som bestämmer i Big Brother är rätt kreativa. Även om de är lite dryga.

Jäkla bra start på dagen

Hade just sönder en smörkniv (typ vår enda av trä) när jag försökte bre Nutella, sen stoppade jag in burken i micron som började explodera... Det var tydligen folie kvar. Orka. Inget funkar.

3 år på Fefo!

Igår... Usch vad trött jag var på den här bilden, orkade inte gå och lägga mig!

Hurra! Idag är det tre år sen jag blev medlem på Fefo, världens bästa community! Trodde det var den 28:e igår, blev lite förvirrad... Men det är idag hursomhelst. Ett år sen vi var på klassresa i 6:an också, det var nice!
Har varit på stan idag, vi har "bokat" en Samsung Galaxy S2 (den var slut men vi har paxat en) så om en vecka eller kanske lite längre kommer jag att ha en sån :) Beror lite på när den kommer in. Och så tar det fyra arbetsdagar att flytta över numret. Men vem bryr sig, JAG SKA FÅ EN GALAXY S2!!! Är jätteglad! När jag gick in i Teliabutiken trodde jag att det skulle bli en Galaxy S, men så tänkte både jag och mamma att vad tusan - klart vi ska ha en 2:a! Det är jättebilligt med abonnemang faktiskt, inte dyrare än den jag har nu. Nästan billigare när surf och sms ingår i månadskostnaden. Yay säger jag bara!
Sen gick Christina och jag lite på stan och jag köpte ett rosa diadem med nitar. Christina köpte ett lila med rosett och blå hårsnoddar. Imorgon måste jag shoppa igen för jag har inget att ha på mig till Försommarsång. PANIK! Ska ringa Ewe, vi tänkte gå tillsammans nämligen. Hoppas man hittar nåt.

Orka

Ersättningsmobilen: Sony Ericsson Elm

Jag vill sova...
Christina och jag vann typ med vår raket på fysiken... TEKNIKEN MENAR JAG! Vår flög längst. Har failat så mycket på tekniken tidigare, det är svårt! Varför blandar jag ihop fysiken och tekniken HELA TIDEN?! Det börjar bli jobbigt ju.
Jag gick inte på marschen, vi hade 3 förhör/test/prov idag och jag känner att jag kan inte missa mer skola nu. Christina gick däremot, hon frågade och så fick hon ledigt. Så de är sura på mig på orkestern nu. I alla fall, engelskprovet gick jättebra (tror jag), svenskprovet gick jättebra (tror jag) men SO-förhören gick åt helvete. Och det är en underdrift. Fick tag i papperet igår och fattade att vi skulle ha det idag på gympan. Så jag hade inte tränat något. Alls. Lyckligtvis ska jag typ få göra om dem på tisdag.
Sen sprang jag Coopers löptest, fatta vad jobbigt. Försämring och allt. Förra terminen fick jag typ 15.50 minuter eller nåt, nu fick jag 16.34. Men whatever. Nästa termin kommer jag igen! Jag är mest glad att jag inte föll ihop och dog. Jag tränar ju väldigt väldigt ofta vet ni. Och SNIGLARNA var där. Men Ewe och Christina peppade mig så det gick bra :)
Jag har också fått tillbaka min mobil och gissa vad? DEN FUNKAR FORTFARANDE INTE. Men min bindningstid har gått ut nu så jag ska få en ny. Jippie!!! Det weirda är att det typ inte blir dyrare. Det är fördelen med abonnemang vet ni. Så om nån försöker sms:a mig nu så är det inte att jag dissar er, okej?
Nu orkar inte jag skriva mer hejdå godnatt.

Blodomloppet

Idag gick jag och Albin Blodomloppet, det var jättekul! Var ett tag sen jag gick så långt så det var på tiden! Så ska jag göra Coopers löptest imorgon också, inte lika roligt direkt...

Så ska även Christina och jag försöka få ledigt till vår orkestermarsch vilket vi typ inte kommer få, jag menar, vi har TVÅ oförberedda prov och massa andra saker så... Aja. Vi får se hur det bli. Nu ska jag faktiskt sova.

Glömde jag säga att jag inte är förkyld längre? Nice är det i alla fall :)

Nämen titta jag lever :)

Jorden gick ju inte alls under! Gött, eller hur? Vad ledsen man hade blivit om man hade vaknat upp och varit död...

Fast jag är ändå ledsen. Jag är fortfarande jätteförkyld, så jag missar orkestern idag :'( Jag blir så SUR! Vi skulle spela tillsammans med en finsk orkester och grilla korv efteråt. Mmm jag älskar korv! Alltså sojakorv... Man är ju fortfarande veggie vet ni ;)

Usch och fy. Jag är arg. Fast å andra sidan är det rätt skönt att vara hemma när man är sjuk... Men grejen är ju den att jag VILL INTE VARA SJUK!!! Jag vill vara frisk och gå på orkesteeeeeeeeeeeeern!

Nu har jag klagat färdigt. Nu ska jag göra nåt annat. Och jag kanske missar friluftsdagen imorgon. GAAAH!

Vänta lite nu...

Ska jorden gå under idag?

Är skitsjuk. Vi gick på stan och jag höll på att dö, eller asså inte dö DÖ utan ni fattar... Usch blir lite vidskeplig när jag skriver sådär... I alla fall, vi har varit hos mormor men nu är vi hemma :)

Sen har jag visst glömt att berätta men jag var hos optikern härom veckan och jag ska få glasögon! Det har jag alltid velat ha, hihi! Vi har beställt nu, skitdyrt, får nog betala lite själv för jag... ehm... glömde att berätta för pappa att glasögonen var beställda och det blev lite dyrare än vi räknat med. Jag är mästare på att trassla till saker och ting vet ni! Men det ordnar sig nog.

Sen var vi också inne i Telia-butiken och vet ni vad?? Samsung Galaxy S2 har anlänt! Så nu har jag hållit i den! Vansinnigt nice telefon! Den vill jag ha fast den är så jäkla dyr... Men man kan ju alltid drömma :)

Getingen flög ut...

Det viktigaste av allt idag är att min kära mamma fyller år! GRATTIS mamma! :) För övrigt är jag skitsjuk, har känt av i ca en veckas tid att nåt varit på g i halsen och igår bröt det ut. Vi var på orkesterresa i Södertälje, skitkul! På bussen hem var det jag fick ont i halsen på allvar... Usch och fy. Ni vet sådär vansinnigt ont. Well well. Nu ska jag sova och försöka låta bli att få panik över att jag glömde bort skoltidningsdeadlinen... Godnatt! Och som sagt grattis mamma! Love you :-)

Den är kvar.

Den surrar.

GETING!!!

DET ÄR EN SKITSTOR JÄKLA GIGANTISK GETING HÄRINNE. Ut med dig jäkla getingjäkel. UUUUUUT!!! AAAH JAG FÅR PANIK!!!

Och juste...

OCH OCH OCH vad mycket OCH det blir.

Vi var och tittade på världens finaste lägenhet idag. Vi kanske får den. Vi MÅSTE få den! Har redan börjat inreda i huvudet...

I'm a bad blogger...

Typ 2 veckor sen jag bloggade ordentligt men jaja så blir det ibland :). Så himla mycket som händer känns det som! Usama bin Laden dör (haha visste typ inte vem det var först när jag hörde det), vi hade konsert med kammarkören, jag var på Café Liberal i onsdags och mycket mycket mer.

Och i fredags hade Chill Out sin andra spelning! (Om man inte räknar med failspelningen i december men seriöst den gills inte.) Det gick sådär. Helt ok. En mycket trevlig nyhet är att Albin har hoppat in! Han kom med 3 timmar innan giget, hehe.

OCH AAAAAAH ERIC SAADE KOM 3:A I ESC!!! Jag trodde inte mina ögon. Och allt började i min kära lilla hemstad LINKÖPING. Men fatta vad sur jag blev när Lettland puttade ner Sverige från 2:a-platsen. Dumma Lettland! Inte okej. Nej nej. Men att komma trea är ju inte helt fel. Heja Eric! Grattis! Jag älskar dig... typ!

Och sist men inte minst: Grattis till min kusin Clara-Stina som fyller 16 år idag! See ya! Gonatt!

Fredagen den trettonde...

(Och ja, jag lever...)

Idag är det ju fredag den 13:e maj. Det har märkts på vissa sätt. Men mest inte! Har hänt massa sen sist men det får vi ta en annan gång!


SNÖ?!


Original Video - More videos at TinyPic

OUPS dubbelpost... undrar hur det gick till xD
Det SNÖADE igår. Seriöst. Det är helt sjukt. Och inte var det lite heller, det snöade tametusan mer är i vintras! Inte okej... Inte allt okej...
Sen var det också sista gången på baletten igår, vilket var lite tråkigt. Det blir förmodligen nästa termin också men troligtvis inte med samma lärare. Också lite tråkigt för hon var verkligen jättebra! Hoppas jag kan fortsätta i alla fall så att det inte blir samtidigt som orkestern eller nåt.
(Folkuniversitetet slutar i början av maj och Kulturskolan i mitten av juni... Lite skillnad va? :P)

SNÖ?!

Det SNÖADE igår. Seriöst. Det är helt sjukt. Och inte var det lite heller, det snöade tametusan mer är i vintras! Inte okej... Inte allt okej...
Sen var det också sista gången på baletten igår, vilket var lite tråkigt. Det blir förmodligen nästa termin också men troligtvis inte med samma lärare. Också lite tråkigt för hon var verkligen jättebra! Hoppas jag kan fortsätta i alla fall så att det inte blir samtidigt som orkestern eller nåt.
(Folkuniversitetet slutar i början av maj och Kulturskolan i mitten av juni... Lite skillnad :P)

Vet ni vad det är för dag idag?

Det är 13 år sedan Striden på Hogwarts ägde rum. Alltså, 13 år sedan Voldemort dog. Wohoo! Sen var det ju flera som dog som man verkligen, verkligen inte ville skulle dö. Men de slogs ju för godheten och nu är Voldy besegrad. Valdemar däremot kvarstår...
Min moster fyller år idag också. Grattis!

Sammanfattning av veckan

Spex... Usch den där baddräkten är alldeles för liten!
Jag gillar sammanfattningar :)
Har varit värsta failveckan. Först var det när jag och Christina gick med Stina till bussen. Jag tyckte jag såg 15 komma på andra sidan gatan och den kommer bara var 20:e minut så jag sprang mot rött över gatan det fortaste jag kunde och Christina hängde på, och så insåg jag att det var 3 och inte 15! Sen var det i skolan när vi skulle ha race med bilarna som vi gjort på tekniken. Jag tänkte inte på att man inte fick knuffa på bilen så det försöket blev diskat! Och sen satte jag mig på ett bord som nästan välte. Och just det, i tisdags eller onsdags eller nåt höll jag på att ramla av stolen på lunchen.
Var hos Christina i torsdags och hos Stina i fredags. Hos Stina råkade jag hälla ut ganska mycket grejer när vi bakade. Failet fortsatte alltså. Igår firade jag valborg med Ewe i Tannefors. Vi hade massa trevligt även om vi inte var där jättelänge! Jag var sjukt irriterad igår. På två tröjor. Och på att jag glömde kameran hemma. Visste ni vilken surpuppa jag är ibland? Sen åkte vi hem, Ewe till sig och jag till mig. Tydligen kan man betala med kort på landsbygdsbussarna! För övrigt var alla man stötte på fulla. Fattar inte vad som är så jäkla kul med att vara full. Jag vill bara dricka för att det är gott. När jag blir 18 alltså!
Idag var jag och spelade med orkestern i Gamla Linköping. Det gick rätt bra. Sen drog jag, Christina och Ewe hem till mig och badade i Stångån. Fast 2/3 badade inte. Gissa vem som gjorde det? Sen tog Ewe bussen hem och jag och Christina kollade på "Tjenare Kungen". Vi har ju box nu.
Och så har jag kollat på Big Brother. Tyckte inte om att Sonia åkte ut, men jag vill å andra sidan att alla ska vara kvar, hehe! Kul att Rodney var där också. Har inte kollat så länge så jag kände inte igen de andra två.
Och VET NI VAD SOM HAR HÄNT? Det är en hemsk sak. Min mobil har kommit tillbaka och de har tagit bort allt! Alla bilder är borta. Alla nummer är borta. Alla sms, låttexter, röstklipp och skit är borta. FAAAAN säger jag bara. Hela mitt liv fanns för i helvete på den där telefonen. Minnen. Dum jag är som inte förstod att det skulle bli så. Blev så sist också nämligen. Men det värsta av allt? När jag försöker ladda telefonen (var därför vi lämnade in den, den gick inte att ladda) FUNKAR DET INTE. Allt är borta förgäves alltså. Eller jag hade ju ändå inte kommit åt det för jag kunde ju inte slå på telefonen förut heller. Men i alla fall. Slutsats: Dags för en ny mobil. Ace eller Wave? Det är frågan.

RSS 2.0