En helt vanlig dag.

Eller inte? Idag (igår) beställde jag en iPod Nano! Röd, 16 GB, med gravyren Draco Dormiens Nunquam Titillandus (kittla aldrig den drake som sover, Hogwarts motto som står under Hogwartsloggan i början av varje Harry Potter-bok). Det ska bli så kul när den kommer! TACK mamma och pappa som sponsrar mig!

Förra veckan köpte jag äntligen ett par glasögon! De är übersnygga! Dessutom kostade de bara ca 100 spänn, från Åhléns. Från början hade jag ju tänkt köpa några betydligt dyrare. Nu blev det billigt och bra! Eftersom jag inte har något synfel och så... Ska försöka lägga upp en bild, sist gick det ju inte så bra.

Idag (som sagt, igår) var det inspelning med Professorgänget. Vi höll på i några timmar. Första gången vi spelar i en riktig studio med hörlurar och allt! Jag älskar att sjunga! Vi ska sjunga på en konsert/festival i Trädgårdsföreningen i augusti. På samma konsert som Amanda Jenssen! Åh, det är så sjukt coolt. Hon är typ min största idol!!! Dock sjunger vi på dagen och hon senare på kvällen, men ändå! Tänk om vi träffar henne!

Förresten, internet är snabbt för en gångs skull. Det är aldrig snabbt i stan numera. GPRS hit och GPRS dit. Det är nästan alltid Turbo 3G hos pappa och på vissa långa bil- och bussfärder...


Kronprinsessbröllopet!

Nu har kronprinsessan Victoria och Daniel Westling gift sig. Jättekul tycker jag! Vi åkte över till Norge och kollade på bröllopet på tv, hehe. Det var inte precis planerat så det var väldigt kul att vi hittade ett ställe där det fanns både glass och tv!
Länge leve Victoria och Daniel!

Åka, åka, åka...

Vi är på väg till fjällen för att sprida farfars aska. Sorgligt. Vi ska fjällvandra också. Det är inte sorgligt. Det är nog kul. I alla fall, som jag sa för typ två minuter sen, Fefo funkar inte! Det är synd, för än är vi nog inte framme på ett tag. Jag har faktiskt Turbo 3G-uppkoppling fast vi är mitt ute i ingenstans!

Kris...

Det går inte att komma in på Fefo!!! HJÄLP!!!

Skolavslutning

Idag slutade jag sexan. Tiden i mellanstadiet är slut. Nu lämnar vi Flygeln och beger oss till Stora huset (dock har vi ju redan en del lektioner där). Klasserna splittras och några personer lämnar vår skola helt och hållet. Sorgligt. Och sorgligt var det också att säga adjö till våra lärare. De har varit så snälla och bra! Vi kommer fortfarande att träffa på varann då och då, men det är ju inte samma sak. (Dock är vår musiklärare Hermans mamma :D.) Efter sommaren ska jag gå i 7MB!
Lite senare på dagen åkte jag, Herman och hans föräldrar till Vadstena och spelade minigolf bland annat. Det var jättetrevligt!
Nu är det slut på sexan, det är dags för sommarloooov!!!

6 juni 2010 kl 22.11

Sveriges nationaldag!!!
Och GRATTIS Ewe som fyllde 13 år igår, 5 juni!!!

RSS 2.0