Min katt <3

Hon fyller åååår idag, 6 år! Min gammelmoster fyller också år idag! OCH JERRY SEINFELD :) Seriöst, ALLA fyller år nu och min morbror fyllde år förra veckan, fast egentligen fyller alla år hela tiden, kolla bara på Facebook... GRATTIS ALLA!
Och prins William har ju gift sig också! Men jag fattade inte när prästen förklarade dem gifta... Men han gjorde tydligen det fick jag höra. Det var väl bra.
OCH JA, JAG GILLAR STORA BOKSTÄVER, DE ÄR NICEA OCH TREVLIGA!!!
Har varit hos Stina typ hela kvällen, vi bakade mockarutor. Gött! Brukar kalla dem nåt annat men kommer inte ihåg vad... I alla fall så var det jättekul, hehe, jag råkade hälla ut strössel över hela köket... :P

Videoblogg


Original Video - More videos at TinyPic
Haha... mamma kom in och frågade vem jag pratade med...

En ful klänning

Seriöst, SKITFUL, men oj vad jag vill ha den! Men jag köpte den inte. Däremot köpte jag en manchesterjacka för 105 spänn och en slips för 10 spänn. Det är Myrorna vi snackar nu alltså.

Christina har sålt marsipanfigurer för 250 kr! Jag hängde på lite idag. Vi håller på att samla ihop pengar till klassresan i 9:an.

Hur i helskotta ska jag avsluta det här inlägget? Godnatt eller nån annan klassiker? I såna fall: Godnatt!

Och vet ni...

...vem som har namnsdag idag? Just det, VALDEMAR. Var på er vakt, okej?

Nu måste jag dra

Ramlade bakåt idag när jag åkte longboard :) Det gjorde inte alls ont, det kändes typ inte, men jag hade datorn på axeln... TÄNK OM JAG RAMLADE PÅ DEN SÅ ATT NÅT HÄNDE! TÄNK OM DEN GICK SÖNDER! Fast det gjorde den säkert inte. (Lånar mammas dator nu.)

Svängde förbi hos Christina och blev kvar där en liten stund, och sen kom jag ut genom dörren precis i tid för att hinna med 15 helt perfekt. Om man undantar det faktum att bussen typ inte lyckades svänga ut till hållplatsen förrän efter både om och men.

Hihi så idag är alltså andra gången jag ramlar bakåt helt handfallen. Den första gången var när jag skulle "strecha" genom att svänga (tredje gången jag använder det ordet i det här inlägget?) upp benet sådär som man gör när man dansar Can-can... då gled mattan iväg. Jag trodde bara att sånt hände på tv! Hehe, verkligheten är ganska likt egentligen.

Fail

Nyss:
Kollade på en lista över Scrubs-avsnitt på Wikipedia för att ta reda på vilka jag inte har sett. Ibland kan man ju klicka på en länk till ett specifikt avsnitt, men inte alltid, så jag tänkte "Det kanske står mer på engelska". Så scrollade jag upp till "språklistan" och så fanns inte engelska? "Jäklar, finns det inte på engelska? Det är ju helt sjukt" tänkte jag och precis då insåg jag att jag redan var på engelska sidan. xD

Mmm jag är trött men jag vill inte gå och lägga mig...

(Jag var irriterad på en Html-kod i förra inlägget. VÄLDIGT irriterad. ;P)
Idag har jag varit med Emelie, jag sov över hos henne, och igår var jag, Emelie och Christina i Gamla Linköping på påskmarknaden... Så det har varit en nice helg :) Och såå skönt med lov! Jag måste för övrigt packa mina grejer så jag kan åka till mamma imorgon men jag vill inte för packa är TRÅKIGT! Men nu kan jag inte skjuta upp det längre... Fatta vad vi skilsmässobarn går igenom varenda vecka! Hur jobbigt som helst! Nej då, jag bara skojar men lite jobbigt är det.
Förresten, ni vet det där programmet som alla kollade på när de var små, "Nalle har ett stort blått hus"? Jag hatälskade det när jag var liten, har alltid tyckt att rösterna är så irriterande! Det är i alla fall MYCKET bättre på engelska, där låter de mycket mer avslappnade och det blir mycket roligare att titta på då. Så nu älskarälskar jag det. Seriöst, det äger!

Hej hej

Jag stör mig på allt i världen, haha, JAG HATAR ALLT :)
*svordom* *svordom* *svordom*
En del saker gör mig sjukt irriterad.

Random III

Vi skulle kolla på "Tusen gånger starkare" med skolan idag och det var liksom nåt man hade sett fram emot. Jag i alla fall. Vi stod utanför SF i 40 minuter innan vi fick veta att de inte visste om att vi skulle komma och inte hade nån film. Vad i...? Så vi fick sluta redan kl 1 :) Sen gick jag på stan med the Ina's. Plötslig blev jag trött. Inte så där halvtrött utan riktigt jäkla skittrött. Skulle kanske sovit över hos Christina idag, men vi var alldeles för trötta båda två. Jag är inte mycket till socialt umgänge just nu kan jag säga er. Varför går jag inte och lägger mig då? Det kan man undra. Anledningen är att det inte blir aaav. Försökte sova när jag kom hem, men då började massa folk ringa när jag var på vippen att somna och sen kunde jag inte göra det (somna alltså). Har varit sjukt nära att gå och lägga mig 1000 gånger sen kl. 8 men så har jag inte gjort det. Buhu.
Istället ligger jag och surfar zombiestyle. Och kollar på "Juno". Det är seriöst världens bästa film! Har sett den fyra gånger, det här blir den femte. Men jag tror jag kollar vidare nån annan gång och går och lägger mig nu. Bonne nuit allihop!

Konversation :)

På gympan:
Christina: Ja, men det kan du ju heta, Judi, som att du är jude!
Maja: Men jag är ju kristen...
Christina: Jo, men jag heter ju Christina, det betyder ju typ "den kristna"...
Maja: Judi kommer väl från Judit, och det betyder väl judinna?
Christina: Jamen vi kan ju heta Judit & Judit! Fast, ehm, det är ju upptaget...
Haha, jag sätter 100 spänn på att ingen kan gissa vad vi snackade om! OBS! Bildigt talat. Jag är pank, oki?

Oh dear, call 911!

Idag ringde jag 911 bara för att jag var tvungen att se vad som hände. Det hände ingenting. Eller jo, nån mekanisk robot-tant sa typ "Ogiltigt nummer, bla bla bla". Fast jag ringde bara för att jag visste att jag inte skulle komma fram. Det finns liksom inget roligt i att busringa SOS när det finns folk som faktiskt behöver akut hjälp. Liksom, det är ingenting att skämta om. (Haha, ska jag säga som ringde SOS i 8 minuter en gång. Det var dock inte med flit. Jag hoppas verkligen att ingen dog eller något annat allvarligt på grund av det. Hur stor är det risken? FINNS ens den risken?) Så om jag trodde att det fanns ens 1 % chans att jag skulle komma fram skulle jag inte ha ringt. Vet inte vad jag förväntade mig skulle hända, men det hade ju varit kul med en röst som sa något i stil med "Hello there. You are calling from Sweden. We can not accept a phone call from your country, please move to America or call 112."
För övrigt hade vi ANT(Alkohol Narkotika Tobak)-dag i skolan idag och det var faktiskt riktigt roligt. Don't drink and drive! Inte för att vi snackade speciellt mycket om rattfylla men ändå.

Jag har blivit en alien!

Nu vet jag varför jag kände mig krasslig imorse! Jag höll nämligen på att förvandlas till en alien. Nu är det klart och jag är numera grönblå med en fläta mitt uppe på huvudet. Dessutom måste vi aliens bära en speciell dräkt som ni ser här på bilden. Den är väldigt varm. Jobbigt på sommaren, men är man from outer space så är man! Eller, JAG är ju egentligen inte från outer space men de andra försöker att inte låtsas om det så att jag inte ska känna mig utanför. Omtänksamt av dem, eller hur?

Förkyld!

Jag är tydligen förkyld idag så jag stannar i mitt lilla gula hus (eller tja, lägenhet, men den ligger ju i ett hus). Inte speciellt, men jag vill inte riskera att vara hemma senare istället för då missar jag så mycket! Om jag är sjuk på måndagar kan jag göra det mesta skolarbetet hemma liksom. Men det är ju en del jag missar ändå. Exempel:
  1. Korvrapport (vi ska sälja salami för att få ihop pengar till klassresa i nian)
  2. Friends
  3. Plus att jag faktiskt gillar skolan
  4. Friskis & Svettis med Lilian
  5. Möjligheten att gå ut och jogga - hur bra är det när man är förkyld liksom?
Däremot kan jag ju:
  1. Öva på mina instrument
  2. Göra läxor
  3. Träna med hantlarna
  4. Sova!
  5. Duscha!
  6. Blogga!
  7. INTE sms:a till mina kompisar eftersom min mobil har gått sönder (ingen som har en gammal 3G-mobil som de kan låna mig i en månad?)
  8. Gå upp till parkeringen och fota tussilago
  9. Kolla på tv
  10. Data
Osv. osv.

Premiärglassen

Kan knappt fatta att den här är tagen alldeles nyss... bara för någon månad sen. Nu är det ta mig tusan varmare än på Mallorca!

Årets första glass från Bosses är nu... hm... uppäten! Det känns tydligt att sommaren väntar runt hörnet. Jag älskar vinter och snö, men nu har vi haft nog av det, och jag ser verkligen fram emot att kunna hoppa i Stångån, hänga på Tinnis och gå i kortärmat.
Om det börjar snöa igen nu, då blir jag galen!

DESIGN

Titta vad duktig jag är! TILL SLUT efter många om och men fick jag på något sätt till en header (dock fattar jag fortfarande inte hur man ska få med hela bilden men det är skit samma just nu!).
Känner mig awesome! :D

Workshop

Helt random jättegammal bild på mig. Julfest 2009 tror jag.
Idag var jag på workshop med kammarkören. Det var jättekul! (Fast jag failade på slutet när vi skulle sjunga upp i grupper, vi hade bestämt att vi skulle förkorta "Good morning starshine" men det glömde jag bort förstås... :P)
Håller på att försöka lära mig om bloggdesign. Det går inte jättedåligt faktiskt. Fattar ganska mycket, men att göra en header verkar lika omöjligt som att lära sig flytande mandarin på två dagar.

Ödet...?

Jag har nu idag varit medlem på Facebook i ett år. De flesta andra bryr sig nog inte ett skit om såna saker, men för mig spelar sånt roll. På något sätt kände jag att ödet ville att jag skulle bli medlem just den 8:e april. Jag väntade och väntade och väntade på det datumet och sen blev jag medlem. Vi var och åkte skidor i fjällen :)
Igår höll jag på att faila totalt. Vi såg en sorglig film på svenskan, "Älska mig", huvudpersonen är mobbad och hon hoppar framför ett tåg och tar livet av sig (sen är det egentligen inte så men det är en annan historia). Under begravningen började lite folk i klassen gråta för det var verkligen så jädra sorgligt. Jag brukar nästan aldrig gråta under filmer, och det är helt andra typer av situationer som får mig att gråta, vet inte varför men det bara är så, men i alla fall, jag fick lust att vrida på mig och kolla ut över klassen. Så kom jag att tänka på en sak min kusin sa till mig en gång. Han sa typ att det roligaste med att gå på 3D-bio är nästan att vända sig om och se alla sitta framåtböjda med såna där glasögon och stirra på bioduken. Det tyckte jag var roligt. Väldigt roligt. Så roligt att jag var SJUKT nära att få värsta skrattanfallet MITT UNDER BEGRAVNINGEN. Fick nästan hålla i mungiporna får att inte börja skratta. Fast mina polare trodde ändå att jag höll på att börja gråta, så.
För övrigt har mamma köpt en iPhone 4. Coolt, va? För några veckor sen tänkte hon köpa en 3GS, men det var nåt erbjudande så det blev en 4!
Och jag har klippt luggen ännu lite kortare. Vet inte själv om jag tycker det blev hiss eller diss, men om man inte provar får man ju aldrig veta hur det skulle ha blivit, eller hur?

Tränat

Idag joggade jag efter skolan och fatta vad utmattad jag blev! Trodde bokstavligt talat att jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Sen var det baletten också så man kan lugnt säga att jag har tränat idag. (Sen åt jag massa naturgodis av misstag. Men det var mest salta saker och det är väl inte sååå farligt?)
Ska försöka jogga en liten runda varje dag nu. Så att jag kommer i form.

AAAAAH!!!

OH JÄKLAR OH JÄKLAR JAG HAR VUNNIT £750,000.00!!!!!!!!!!

Ska man tro på skräppost?

Grattis förresten!

Grattis Albin (albinsjoberg.blogspot.com) som vann årets kändisbloggar-pris via Blogkomenter förra veckan! Det glömde jag säga, hihi :)

Värsta läskigt :O

Igår när jag läste "The Da Vinci Code" stod det om talet 1.618. Gissa vad vi snackar om på bilden idag? Det var faktiskt sjukt läskigt för jag har aldrig hört talas om det förut.

Sen hade vi konsert med orkestern och det gick väl ganska bra. Det som inte gick bra var: 1. Att jag "fjongade" med flöjten (wiiiiWIIIIIIEEEEWIIIIIIIIEEEee) hur många gånger som helst, fattar inte varför det alltid blir så men jag får väl försöka förbättra tekniken så att jag slipper fjonga och kan spela starkt utan att behöva hålla tillbaka för att undvika fjongarna, 2. I början av "Cancan" var det typ bara jag som spelade, så jag tänkte "OJ! Började vi inte nu?" och slutade spela, och precis då kom de andra in lite försent (alltså hade jag spelat rätt). Irriterande, och 3. Precis när vi skulle börja upptäckte jag att min bilring hängde ut eftersom jag försökte sitta lite rakt och snyggt. Brukar alltid försöka dra upp jeansen över den, men då sitter jag också värsta ihopsjunket. Att ha en fettvalk som hänger ut över jeanskanten är inte skönt ska jag säga er. Faktum är att det är sjukt obehagligt och får en att rysa. Uaaaghh!

Dessutom var det lite slarvfel här och där från min sida, men det händer väl alla nån gång.

Jag har en bra och en dålig nyhet.

Den bra nyheten är att nu har jag hittat mobilen. Kände mig rätt lättad imorse klockan 6 när den "ringde". Den dåliga nyheten är att mobilen har gått sönder.

*BAMBAMBAAAAAAA!!!*

För övrigt var det ju Idol-audition här i Lkpg idag. Vet några som sökte, hihi :)

Och sen var det ju 1:a april igår...

Kom inte på nåt bra aprilskämt till bloggen, men jag lyckades faktiskt lura min omgivning (dvs the Ina's) litegrann igår. Och om ni vill veta så höll min jäkla otur i sig. Jag berättade det där om mobilen. Dessutom läckte det ut duschkräm över min gympatröja och mina skor! Dubbeljäklar, trippeljäklar, femhundratusenmiljardersjäklar! Nu får det räcka!

Mobilen är borta på RIKTIGT!!!

Jag vet inte var den är. Visst, har haft det här problemet hundratals gånger förut, men då har jag i alla fall vetat att den varit någonstans i lägenheten. Nu är jag inte helt säker på det. Jag minns att jag höll i den efter skolan, men på väg hem gjorde jag inte det längre. Jag tänkte att jag nog hade lagt ner den nån stans, men nu har jag kollat igenom alla väskor och fickor och ALLT och jag hittar den inte! Jag är en sån där person som tappar saker hela tiden, alltså, INTE tappar bort vantar på tåg och så, men om jag t.ex står och håller i nycklarna så brukar jag ofta tappa dem ner på golvet. Men jag menar, det märker man ju direkt, speciellt mobilen hör man väldigt tydligt om den åker i marken.

Mobilen är avstängd, så jag kan inte ringa till den. På ett sätt är det ju ganska bra, om jag nu har tappat den ute och nån tar den så har den personen ingen nytta av den. Däremot vibrerar den alltid kl 6 på morgonen (väckning). Så jag ska gå upp skittidigt imorgon och lyssna efter den. Därför ska jag ganska snart gå och lägga mig. Tror jag. 05.55 ska jag sätta väckarklockan på. Helskotta vad jobbigt. Men det är ju ganska bra om jag hittar mobilen, för jag har varken tid eller lust att springa runt halva stan imorgon och leta efter den.


RSS 2.0