Födelsedagshälsning & ny dator

Stort grattis till en av mina bästa vänner som fyller 13 år idag! GRATTIS!


Jag har köpt en ny dator, en MacBook! Har aldrig haft någon Mac tidigare men det kommer nog att gå bra ändå. Man lär sig väl efter ett tag! Tyvärr kan jag inte använda internet på nya datorn just nu, så jag bloggar från min gamla dator. Det var nåt trassel med Tele2-dongeln. Men det fixar sig nog snart!


Sen söndagskväll

Kom just hem efter att ha sett Avatar med mamma, pappa och farmor. Verkligen en jättebra film! Tror jag måste börja gå på bio lite oftare...

Sportlov!

Nu är det äntligen sportlov! Skönt. Sen är det påsklov om en månad och då drar jag till fjällen. Det ska bli kul.

Igår var jag på Laserdome. Vi spelade i 40 minuter (2 gånger 20 minuter). Första gången vann jag och andra gången kom jag näst sist. Kul var det i alla fall! Idag var jag med Ewe i simhallen. Hon ska också vara hemma nu på lovet. Jag älskar verkligen att vara i simhallen, eller rättare sagt, jag älskar typ allting som har med vatten att göra. Utom de där läskiga sprutgrejerna i vågbassängen, jag är jätterädd för dem! Gallren gillar jag inte heller. Men man kan ju inte gilla allt här i världen!
Mina kusiner och deras kompis åkte hem idag, efter att ha varit här några dagar. De hade lov förra veckan. Nej, nu måste jag verkligen sova, jag är hur trött som helst! GODNATT!


Lördagskväll

Igår var jag och fikade på Café Berget med två av mina bästa vänner. Vi satt i ett rum tillsammans med fyra andra som verkade vara två par, alltså ihop. Sen kom det in några andra som pratade engelska, fast en av dem kunde visst svenska visade det sig sen. I alla fall, jag och mina kompisar skrattade rätt mycket och till slut gick de där som pratade engelska. Efter ett tag kom en servitris upp: "Vi har fått lite klagomål på att det hånglas lite för mycket här" sa hon och tittade på de där som verkade vara ihop. Sen sa hon något i stil med "Och så var det visst lite för störigt också, så de som var här kunde inte riktigt njuta av cafévistelsen", och så gick hon.
Jag tyckte att det var lite dumt att de där som gick inte hade sagt till oss, för då hade ju vi lugnat ner oss och de andra hade säkert slutat hångla. Då hade ju allt blivit bra.

Sen gick vi i alla fall till H&M och jag köpte lösnaglar. De andra skulle på disco, men jag skulle hem och käka pizza med mamma och pappa.

I skolan sa en annan bästis att jag typ var Bambi, haha, så jag känner mig fortfarande lite Bambi-aktig. Sen hittade jag en tröja med Bambi bland alla kläder i garderoben, det var väl kul!

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Dumt att det är gelatin i geléhjärtan. Men det finns väl annat Alla hjärtans dag-godis.

Läxor

Försökte publicera liknande inlägg nyss men det gick inte... I alla fall: Ibland blir jag så trött på skolan. Nu har jag halkat efter med "Husetromanen" väldigt mycket. Oj oj oj, det är inte bra...

Tonåring!

Nu är jag 13 år! Det har varit en jättebra födelsedag och den kunde bara ha varit bättre om mormor hade kunnat komma och om morfar och farfar inte varit döda. Och det hade ju inte varit hel fel med några syskon heller. Men ändå, jättebra födelsedag och jag kommer nog att träffa mormor om bara några dagar och morfar och farfar träffar jag kanske på något sätt efter min död (hoppas jag). 
Jag fick bland annat Wii, benvärmare, mössa, hantlar, presentkort på Musikbörsen och lite pengar. Kommer inte på allt just nu. Men som sagt, jättetrevlig födelsedag!


Oj, redan...

Plötsligt är jag inne på min sista dag som tolvåring. Det är lite coolt. Imorgon blir jag 13! Annars har det varit en ganska vanlig, bra dag. Det var fortfarande kallt i våra vanliga klassrum så vi var mest i stora huset. Prov på franskan, tror det gick rätt bra för mig. Efter skolan var det repning och det var kul som vanligt. När repningen var slut följde jag med till en busshållplats som inte var så lätt att hitta och sen var det dags att dra hem.
Nu har jag precis tagit en dusch och ska snart gå och lägga mig. Godnatt!


Ingen skola!

Skolan blev inställd idag, det var för kallt. Haha! Skönt. Undrar om de menade inne i klassrummen eller ute. Termometern på balkongen visar 3 minusgrader ungefär, det är ju inte så speciellt kallt med tanke på att det var 28,9 minusgrader natten till lördag enligt Corren. Jaja, skönt att slippa skolan i alla fall, även om jag gillar att gå i skolan mycket mer än jag gjorde förut. Jag har liksom hunnit vänja mig vid tanken att jag förmodligen kommer att gå i skolan i typ 6 1/2 år till.

Nu är det februari och i övermorgon blir jag tonåring! Det ska bli trevligt. Känns lite som "farewell childhood". Det kanske stämmer. Men man behöver ju inte sluta leka för det. Leka kan man göra tills man dör! Fast jag är inte så leksugen (eller jo, att leka att man går på Hogwarts och går på lektioner och spelar quidditch tröttnar jag inte på, även om det var länge sen sist).


RSS 2.0