Åh denna kära lilla söndagskväll

Vänner äger. Både tv-serien och de man har i verkliga livet. Nu syftade jag på de man har IRL faktiskt. PUSSAR OCH KRAMAR PÅ ER!!! <333
Vet ni, att även om ens mobil är 100 % urladdad kommer väckningsalarmet att gå igång (om man inte har stängt av det innan mobilen la av förstås)?
Nu ska jag sova för imorgon ska jag ut på en lååååååång resa. Jag ska till Stockholm. Med Christina och hennes syskon. Det ska bli über!

Maja påbörjar (äntligen) sin nya livsstil

Jajemänsan! Idag smällde det. Läxorna är nästan gjorda och strax ska jag gå till sängs. Det ska bli helt jäkla UNDERBART. Jag sov ju bara 5-6 timmar i natt.
Och så den lilla tråkiga saken. Min pianokarriär är officiellt avslutad. Life moves on. Hoppas jag.
(Novellen på svenskan blev rätt så über förresten. Men för lång tror jag. Hjälp?)

Random

Vi hade nutidskryss på SO:n igår. En av frågorna var vilken flod som det där ungerska giftslammet spridit sig i. Alternativen var 1. Volga, X. Rhen och 2. Donau. Jag svarade 1. Volga och det var ju fel. Donau var rätt. Men jag var helt övertygad om att jag hade svarat Donau, trodde det var alt. 1, så jag blev lite sur eftersom jag trodde att jag begått ett sånt där sjukt irriterande slarvfel.
Så imorse så insåg jag, halft i sömnen, att jag hade svarat Volga medvetet! Inget slarvfel! Jag trodde att det var Volga, men sen så blandade jag ihop namnen och trodde att jag trodde att det var Donau. Jag föredrar faktiskt kunskapsfel framför slarvfel. (Och dessutom fick jag ändå 10/12 rätt.)
Okej, det där var rörigt förklarat, hehe...
Idag kom två kvinnliga brandmän till skolan och lärde oss om, hm, bränder och sånt. Då plötsligt kom det in två Halloween-personer i aulan och typ skrämdes! Hahahaha vi blev helt paffa, Christina och jag.
Imorgon kommer jag att gå till pianot för sista gången NÅGONSIN. Man kan väl säga såhär: Jagvillinteslutajagvillinteslutajagvillinteslutajagvillintesluta... Men jag hinner inte. Och Aktiv Ungdom är för dyrt!!! Så jag har praktiskt taget inget val.
Franskprov också.

Back again

Sämstig uppdatering, jag vet! Men så blir det ibland.
Idag: Morgonen var dramatisk. Missa aldrig bussen! Jag har även köpt födelsedagspresent till min kära vän Christina. 8 månader försent. Återigen, jag vet. Men vi hade ju tänkt ha fest och så blev den uppskjuten och så blev det inget presentköp :(
Har jag berättat att Christina och jag har startat en skoltidning? Det har varit på gång i flera månader och nu är det snart dags för första numret. Det ska bli skitkul! Vi är ca 10 pers som håller på med det här (och rektorn också).

100 inlägg!!! :D

Jag mår inget bra. Förkyld. Hemma. Men man kan ju ha det trevligt ändå.
Öh jag kan inte andas :(
Hundrade inlägget blev ett sjukt inlägg :)

Åh nej!

Jag ställer mobilen på åtta. Vaknar typ halv sju, tror att klockan är mer, tittar på mobilen och somnar om.
Klockan åtta ringer mobilen. Jag vaknar men ligger kvar i sängen. En liten stund senare är den 08.05, så jag tänker att jag kan ligga kvar ett tag till.
Nästa gång jag kollar på mobilen är den helt plötsligt och utan anledning 08.37!?!?!? Jag tänker att jäklar, nu måste jag upp, men vänder mig ändå om och nästa gång jag kollar på mobilen är den 09.59!!!
Jag fattar verkligen inte hur det här gick till. Jag hade ju planerat allt så bra och nu kommer det att gå åt helvete totalt! HP-mötet är om 3 timmar och jag ska hinna plugga, städa, duscha, äta, åka till Ica och allt var det är...
HJÄLP!!!

Ensam hemma

Pappa är på fest, klockan är över elva och jag är ensam hemma! Jag känner mig sååå cool. Har aldrig varit själv hemma så här sent förut. (Undulaterna är ju visserligen här men det räknas inte.)
Imorgon blir det Harry Potter-möte för första gången på flera månader. Det ska bli så kul! Vi var inte speciellt aktiva under vårterminen, och sen blev det inget under sommaren så jag är verkligen pepp.

Owl City gör mig glad :)

Vem behöver Spotify när man har YouTube och iTunes???
Btw vad hände egentligen med Samsung Wave 723? Den skulle ha kommit hit i slutet av september.
Öh... Jag nördar mobiler :P

Fundering

Jag kanske ska ta och rensa ut hela min garderob. Kanske. Det känns lite som om många av mina kläder har gjort sitt. För min del, alltså. Problemet är att jag säkert har hundratals plagg som jag inte använder, men som jag ändå har fäst mig vid. Jobbigt. Men det finns ju trots allt miljoner (miljarder?) människor i världen som knappt har några kläder. Skänka bort mina hundratals kläder till dem = bra idé.
Lite kan jag ju sälja också. Kanske.

Men asså...

Varför tror jag hela tiden att det är november? Det är så jäkla irriterande. Liksom, Samsung Omnia 7 släpps i november "oj, det måste ju vara när som helst" och sen bara neeej?

Yay!

Samsung Wave II kommer att säljas i Sverige! Det är nice.


10/10/10

Det är coolt.

Studiedag = nice...

Dubbla studiedagar = twice as nice! Igår var jag med Stina på Tornby. Vi var lite på Elgiganten, Ikano och så köpte vi godis på IKEA, gott! Det var jättetrevligt. Tornby har liksom blivit the place to be, tror jag.
Nu idag ska jag öva på flöjten och sen ska jag till Herman och sova över där. Men först av allt måste jag slita mig från datorn och äta lite frukost.

Lite bilder från Hangaren

Här kommer lite bilder från övernattningen!!! De flesta blev suddiga men skit samma :P

Med klassen :D
En till bild :D
Ytterligare en bild
Det är jag och Ewe som har tagit bilderna.

En dag, en del av livet

Herman och jag var på stan, men allt var typ stängt så vi drog till Tornby istället. Vi hade jättekul. Herman köpte låtsascigaretter och så satt vi och låtsades röka. Hihi. Och så körde vi runt varann i kundvagnar och såna där andra "vagnar", som man brukar lasta kartonger innehållande möbeldelar från IKEA på när man ska proppa in alla blivande möbler i bilen och inte orkar bära själv. Inte helt okej kanske, men kul! Man lever faktiskt bara en gång.
Imorgon är det dags för skolan igen. Jag diggar skolan, så det ska bli trevligt. Egentligen borde jag sova vid det här laget men det skiter jag i. Moahahaha...

Underligt...

Jag tänkte precis på en låt (Love Is Wicked, fast jag visste inte vad den hette), och så upptäckte jag att jag har den på iTunes utan att veta om det! :) Den är ju typ med i Sims 2 Jorden Runt, så det var så jag hörde den från början.

Nehepp

Det blev inget med kusinerna idag. Jag kunde inte ta mig dit, och så var jag så trött och allt. Tråkigt. Men vi får ses en annan gång.
Jag har haft en sjukt seg dag i dag, typ slappat framför datorn och inte gjort någonting. Trodde att det skulle vara skönt att ta det lugnt, men det var bara trist! Samtidigt var jag för trött för att göra något. Typ dilemma? Äh.

4 timmars sömn

Jag är jättetrött! Men det fanns de som sov ännu mindre...
Det var verkligen bättre än bäst. Jättetrevligt att träffa (nästan) alla klasskompisar efter skoltid, verkligen!!! Och det var roligt att åka med, även om jag inte precis gav mig på de värsta backarna. Mest åkte jag longboard. Sen kunde man ju alltid sätta sig ner på rumpan och åka, hehe!
Det fanns TV, så vi kollade på Idol också. SÄMST att inte Jimmy gick vidare :( Men bra att Geir, Alice och Sassa gjorde det :) Men Geir har ju typ varit med i Eurovision Song Contest och en massa så det är ju lite fuskigt. Fast han är verkligen sjukt duktig, så jag hoppas ändå att han kommer långt.
I alla fall, övernattningen ägde. Nu har jag varit hemma ett tag, först var jag inte så trött men det är jag nu så jag tänker i princip chilla resten av dagen. Utom när kusinerna kommer. Ska bli kul att träffa dem igen!
7MB always in my heart <333 Vi har ju bara varit "vi" i mindre än två månader, men det känns så självklart på något sätt. 7MB är liksom 7MB.
Nu somnar jag snart.

7MB goes to Hangaren!

Jepp, idag blir det övernattning där med bästa klassen <3. Det kommer att bli skitkul! Men läskigt, jag kan ju knappt hålla balansen i ett par inlines och nu ska jag plötsligt ge mig på ramper och allt var det är... Fast man måste väl inte åka i ramper. Roligt ska det bli i alla fall! :)

RSS 2.0