Början på slutet eller slutet på början?

Hejdå!
Sommarlovet är ju slut på torsdag... men det är lugnt. Är det då början på slutet av sommarlovet eller slutet på början på att "ja, nu är man åtta och inte sjua"?
Man kan aldrig så noga veta.
Jag har varit på orkesterläger och jag överdriver inte när jag säger att det var grymt kul. Har hängt lite med några därifrån idag också och de är mycket trevliga folk. :)
Pappa och två till hade sin gemensamma 50-årsfest igår. Den var heller inte tråkig direkt! Får en att själv vilja bli 50... NEJ! SKOJADE! Men Christina och jag ska ha vår tillsammans. Punkt.
Jag fick slänga en macka efter bussturen till Styrsö. Men det gjorde ingenting. Det kommer flera mackor. Kanske ännu godare? Man kan ju bara göra en ny.
Och vet ni att jag så sent som häromdagen insåg att ordet "fåtölj" stavas så och inte "fotölj"? Jag blev lite förvånad.
Om fyra dagar är sommarlovet slut. Då börjar åttan, orkestern sätter igång, allt sätter igång. And then everything's back to normal. Det ska bli skönt. Back on track. Jag tycker om rutiner.
Om en månad kommer jag att ha suttit i det här rummet för sista gången, förmodligen någonsin. Jag ger mig av och kommer aldrig tillbaka hit, där jag har bott i halva mitt liv. Om ett halvår fyller jag femton. Om två år börjar jag gymnasiet. Kanske ger jag mig av igen då. Kanske kommer jag inte hem igen.
Men vi får se. Nu ger jag mig av, för nu. Det är dags att avsluta det här inlägget. Jag hoppas att ni alla har haft en bra sommar och jag önskar er en trevlig höst, vinter, vår, sommar igen...
Hejdå.

Kan inte sova

Nu är jag hemma igen! Styrsö och Göteborg var sjukt nice, dock blev det aldrig nåt Liseberg tyvärr. Men vi åkte in till stan som planerat på tisdagen och det var... som sagt, SJUKT NICE.
Nu kan jag inte somna. Har inte försökt alltför mycket men det är så förbannat varmt. Så jag tillbringar natten med att spekulera över lite olika saker:
1. Att det är så svårt att börja städa, men att det flyter på efter ett litet tag.
2. Att jag inte växte något på ett år och sedan hux flux växte 2 cm på en månad.
3. Att jag alltid vetat att "nerd" och "world" egentligen inte rimmar, men aldrig insett det.
4. Att min katt jag köpte på djur.nu dog direkt fast hon borde ha kunnat bli flera år äldre (även om hon var ganska gammal. Och hade 0 poäng).
Och kolla på How I Met Your Mother.

Swype

Missuppfatta frågan = Kidnappa Dorian
...

Ge mig

Från H&M... Den här jackan ska jag ha i höst alltså. Det är ett måste.

Bada

Bidde tyvärr inget Gbg idag, buhu, jag ville ju åka dit! Blir imorgon eller på onsdag istället! Det blev en baddag. Ikväll ska vi ut med segelbåt och ha det mysigt! Och ett som är helt säkert är att vi drar till Liseberg imorgon så vi kanske går runt i stan lite innan.
Allt väl!

Egopics in my <3

Får sova i Clara-Stinas säng för hon är inte hemma. ^^

RSS 2.0