I'm back...

Jag har varit sjuk ett tag men nu är jag tillbaka i skolan igen. Nu ikväll har det varit "föräldrakväll" (dvs föräldrar, släktingar och vänner fick komma och kolla) i skolan. Det har varit en hel del uppträdanden och alla var jätteduktiga! Jag och HPHC spelade Nimbus 2000 på tvärflöjt. Det är den där låten i Harry Potterfilmerna som brukar höras när de spelar quidditch. Vi spelade också senare på Stairway to Heaven. Kören (vi) sjöng fem låtar och båda klasserna spelade upp varsin version av King Arthur: The Sword in the Stone. I min klass (6A:s) version var jag med och spelade Little Red Riding Hood. Hmm, man måste nog ha varit med för att förstå :). Hur som helst känns det som en riktigt lyckad kväll.

För ungeför två veckor sen var jag och Herman på Hemmakväll i Ekholmen. Vi skulle hyra film. Då fick vi syn på Michael Jackson: This is it och Herman sa Ho-hoo och gjorde lite Michael Jackson-moves. Då kom en gubbe och tog tag i Hermans arm och sa "Det är luugnt. Det är luuugnt. Det är luuuugnt". Sen gick han. Jag fick världens skrattanfall (kan man luuugnt säga). Jag drog ner mössan och gick in i ett hörn och skrattade. Sen drog vi till apoteket och jag ramlade ner på golvet för att jag skrattade så mycket. Och så fick jag springa ut massa för jag kunde seriöst inte andas!

Till slut hyrde vi i alla fall Jackass 2 och 2012. Så nu är jag rädd att jorden ska gå under. Om den inte gör det tänker Herman och jag tatuera oss.

SLUTA!

SLUTA TESTA SAKER PÅ DJUR!!!!!!! Jag blir så förbannat förbannad när jag inser hur många märken som testar sina produkter och/eller ingredienser på djur. Och att de som testar ingredienserna på djur säger att "nej nej, vi testar inte alls på djur" bara för att själva produkten inte testas när den är klar! Alltså, ärligt talat, MAN KANSKE SKULLE SLUTA UPP MED ATT DUSCHA OCH SMINKA SIG?

(Eller bara köpa saker från de märken som man vet inte testar?)

Köp inte från djurplågarna!

Det gör inte jag.


Saint Patrick's Day!

Jaa, idag är det ju Saint Patrick's Day. Jag glömde inte bort att ha något grönt på mig!

Imorse vaknade jag och hade skitont (alltså, verkligen skitont) i magen och kände mig illamående. Så pappa och jag bestämde att jag skulle vara hemma och jag somnade om (och jag mådde fortfarande dåligt).
Runt klockan 11 vaknar jag och mår hur bra som helst.
EHHHH...
Liksom, jag skulle ha slutat 12.00 och bara haft 3 lektioner. Och jag missade matteprovet. Jag är fortfarande sur för det. Varför mår man skit ena sekunden och toppen nästa? Otroligt irriterande.

I alla fall så kunde jag vara med Herman sen eftersom jag inte var sjuk längre. Vi gick ut i skogen och blev en aning blöta och jag förlorade känseln i mina fötter. Sen gick vi in och kollade på Ballar av stål på Kanal5.se och sen kollade vi på Scrubs (på tv:n). Sen hängde jag med Herman och hans föräldrar till Taco Bar. Givetvis hade jag pappas treklöver-glasögon på mig (brukat låna dem vid passande tillfällen), och så hade jag min tröja som det står "Ireland" på, min gröna mössa som jag har typ hela tiden och lite andra gröna saker.

Nu på kvällen har jag kollat lite på Family Guy och Andra Avenyn. Men nu är det dags att sova. Godnatt! Och Happy Saint Patrick's Day!


Bra med spade...

Idag lyckades jag fastna i en snöhög. Och då menar jag verkligen fastna; jag var fast där i ungefär trekvart innan jag kom loss. Hela situationen var väldigt komisk men till slut blev det liiite tröttsamt att sitta fast i snöhögen. HPHC (dvs bästisen som jag har nämnt i tidigare inlägg, det tar för lång tid att skriva "en av mina bästa vänner" om denna anonyma vän hela tiden) var med under hela fastsittandet så det blev inte direkt tråkigt, haha.
Till slut kom jag loss tack vare HPHC, HPHC:s mobil, mammas kollega, mamma, min f.d. musiklärare och f.d. musiklärarens spade (eller, alltså, hon är ju fortfarande musiklärare men jag har inte henne längre). Go spadar!

Har lite svårt att bestämma mig för var det här inlägget hör hemma, i kategorin "MJ:s liv" eller i "Övrigt". Tja, jag fastnar inte precis i snöhögar varje dag så det får bli Övrigt :).


Länge sen

Jag är sjuk. Förkyld typ. Men livet leker ändå och ett av de tre glasögonparen jag lånade hem sitter jättebra! Snygga är de också!

I helgen sov jag över i domkyrkan med pappa och en av mina bästa vänner (hon som fyllde år nyss). Det var jättehäftigt!  Påminde lite om i Harry Potter och Fången från Azkaban när Sirius Black är på Hogwarts och alla sover i Stora salen. Fast, alltså, det var inte bara vi som sov över, det var mestadels utbytesstudenter. Sen var det en präst och en tjej också. De sistnämnda var arrangörer, och det var pappa också.

Nu ska jag städa lite i mitt rum och snart börjar Desperate Housewives. Skönt att det är tillbaka!


RSS 2.0