14 juli... Norrköping... regn...

VA?! Äre 15:e? Let's pretend it's not för orka liksom. 9 minuter, ja, MYCKET, hahaha.
Spenderat dagen i Norrköping tillsammans med pappa. Vi har varit på visualiseringscenter och kollat på domfilm (man sitter i en liten biosalong och kollar på en filmduk som är kupolformad) men 3D-effekt och det var riktigt jädra häftigt faktiskt. Sen drog vi och tittade på en dinosaurieutställning. Också riktigt coolt.
Sen åkte vi vidare till pappas kompis (han bor alltså också i Norrköping), de skulle repa. Efter det var det tänkt att vi skulle lyssna på en kille som skulle spela. Så blev det inte. Vi trodde han skulle gå på kl 7 men det visade sig vara kl 8, så vi stod och väntade i en timme. Det regnade. När han sen skulle spela var det något som inte funkade så vi åkte hem. Eller vi åkte till Lilian snarare och drack te. SEN åkte vi hem.
Annars vill jag passa på att säga grattis i efterskott till Kronprinsessan Victoria och till Frankrike på nationaldagen. 14 juli ni vet. Var det inte nån mer som fyllde år? Äh. Jag vet inte. Vi har också varit hos pappas kompis Martin med familj häromdagen och så har jag gått och blivit medlem på djur.nu igen. Så det kan gå. Det har varit en trevlig vecka, och än är den inte slut! :D Man ska chilla och ha roligt när man kan.
NU: Big Brother

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0